Looking For Anything Specific?

Lebalep Ne Demek : 3kjiyddizjfs3m : “kahve lebalep dolu, tavan ve duvarlar donanmış.” ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş.

Lebalep Ne Demek : 3kjiyddizjfs3m : "kahve lebalep dolu, tavan ve duvarlar donanmış." ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş.. Tdk'nin resmi internet sayfası üzerinde lebalep kelimesinin yazılışı lebaleptir. Farsça'dan dilimize geçen lebaleb kelimesinin tek anlamı bulunuyor. Kahve lebalep dolu, tavan ve duvarlar donanmış. Lebalep kelimesi, farsçada dudak anlamındaki leb kelimesinden türemiştir. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın lebalep kelimesini kullanması pek çok vatandaşta merak uyandırdı.

Lebalep kelimesi hecelerine nasıl ayrılır? Farsça'dan dilimize geçen lebaleb kelimesinin tek anlamı bulunuyor. Lebalep harflerinden türetilen kelimeler 26 tanedir, aşağıda harf sayısına göre kelimelerin listeleri ayrıntlı şekilde inceleyebilirsiniz. Lebalep kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Lebalep ne demek tdk ya girip yada bi yerden bakmayın biliyorsanız söylermi siniz.

3kjiyddizjfs3m
3kjiyddizjfs3m from cdn.karar.com
Lebalep teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Kahve lebalep dolu, tavan ve duvarlar donanmış. lebalep kelimesi baş harfi l son harfi p olan bir kelime.başında l sonunda p olan kelimenin birinci harfi l , ikinci harfi e , üçüncü harfi b , dördüncü harfi. Ful dolu gibi yanlış bir şekilde lebaleb dolu olarak da kullanılan kelime. Tdk'ya göre lebalep ne anlama gelir? Lebalep kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Lebalep kelimesi, farsçada dudak anlamındaki leb kelimesinden türemiştir. Bir yerin çok fazla dolu olduğunu ifade etmek için kullanılan lebalep kelimesi, farsça kökenli olduğu için hem peki tdk sözlüğüne göre lebalep nasıl yazılır? Lebaleb kelimesi farsça ağzına kadar dolu anlamına karşılık gelmektedir.

Eskiden beri günümüze gelen kelimeler arasında yer alan lebâlep sözcüğü farsça da ağzına kadar dolu anlamında kullanılmaktadır.

Lebalep kelimesi, farsçada dudak anlamındaki leb kelimesinden türemiştir. Tdk'ya göre lebalep ne anlama gelir? Sözlükte lebalep kelimesinin manası silme: Lebalep ne demek tdk ya girip yada bi yerden bakmayın biliyorsanız söylermi siniz. Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Lebalep harfleriyle yazılabilen kelimeler 25 türkçe kelime bulunmuştur. Kahve lebalep dolu, tavan ve duvarlar donanmış. İçerisinde lebalep geçen atasözü ve deyimler. Lebalep kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Tdk'nin resmi internet sayfası üzerinde lebalep kelimesinin yazılışı lebaleptir. Lebaleb kelimesi farsça ağzına kadar dolu anlamına karşılık gelmektedir. Ful dolu gibi yanlış bir şekilde lebaleb dolu olarak da kullanılan kelime. Kahve lebalep dolu, tavan ve duvarlar donanmış. lebalep kelimesi baş harfi l son harfi p olan bir kelime.başında l sonunda p olan kelimenin birinci harfi l , ikinci harfi e , üçüncü harfi b , dördüncü harfi.

Lebalep ne demek tdk ya girip yada bi yerden bakmayın biliyorsanız söylermi siniz. Lebâlep kelimesinin anlamı, 'ağzına kadar dolu' demektir. O devasa toki̇ ve müteahhit blokları arasında kaldırımları ve alanları lebalep dolduran insan kalabalığı, gazete sorduğumda boş gözlerle bakan gençler. Cumhurbaşkanı erdoğan bu kelimeyi kullanarak neyi ifade etti? Bu sayfada lebalep nedir lebalep ne demek lebalep ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca lebalep anlamı tanımı açılımı lebalep hakkında bilgiler resimleri lebalep sözleri yazıları kelimesinin.

Pejuid3h4za1fm
Pejuid3h4za1fm from im.haberturk.com
İşte tdk lebalep kelimesi… soruları sıkça araştırılıyor. Tarihten bugüne farklı kültürlerle yapılan savaşlar, ticaret anlaşmaları ve dostluk ilişkileri, konuşma ve yazı dilini. Lebalep teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Trend topic listesinde ilk sıraya oturan lebaleb kelimesinin anlamı araştırılıyor. .lebalep ile ilgili bilgi, lebalep kelimesinin anlamı,lebalep zıt anlamısı, lebalep zıttı, lebalep hakkında bilgi, lebalep kelimesinin i̇ngilizce türkçe çevirisi ve tercümesi, lebalep sözcüğü ne anlama. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın ak parti'nin rize kongresinde kullandığı kelime, sosyal medyada merak uyandırdı. Lebalep ne demek tdk ya girip yada bi yerden bakmayın biliyorsanız söylermi siniz. Lebalep harflerinden türetilen kelimeler 26 tanedir, aşağıda harf sayısına göre kelimelerin listeleri ayrıntlı şekilde inceleyebilirsiniz.

Lebalep ne demek tdk ya girip yada bi yerden bakmayın biliyorsanız söylermi siniz.

Sözlükte lebalep kelimesinin manası silme: Lebalep ne demek tdk ya girip yada bi yerden bakmayın biliyorsanız söylermi siniz. Eskiden beri günümüze gelen kelimeler arasında yer alan lebâlep sözcüğü farsça da ağzına kadar dolu anlamında kullanılmaktadır. Lebalep harflerinden türetilen kelimeler 26 tanedir, aşağıda harf sayısına göre kelimelerin listeleri ayrıntlı şekilde inceleyebilirsiniz. İşte tdk lebalep kelimesi… soruları sıkça araştırılıyor. İçerisinde lebalep geçen atasözü ve deyimler. Cumhurbaşkanı erdoğan bu kelimeyi kullanarak neyi ifade etti? Lebâlep kelimesinin anlamı, 'ağzına kadar dolu' demektir. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın ak parti'nin rize kongresinde kullandığı kelime, sosyal medyada merak uyandırdı. Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Ağzına kadar dolu, sıvama, lebalep örnek: Tdk'nin resmi internet sayfası üzerinde lebalep kelimesinin yazılışı lebaleptir. O devasa toki̇ ve müteahhit blokları arasında kaldırımları ve alanları lebalep dolduran insan kalabalığı, gazete sorduğumda boş gözlerle bakan gençler.

Lebalep kelimesi, farsçada dudak anlamındaki leb kelimesinden türemiştir. Lebalep kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Sözlükte lebalep kelimesinin manası silme: İçerisinde lebalep geçen atasözü ve deyimler. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın lebalep kelimesini kullanması pek çok vatandaşta merak uyandırdı.

Gc2pkyoreu Gwm
Gc2pkyoreu Gwm from www.maksatistihdam.com
Cumhurbaşkanı erdoğan bu kelimeyi kullanarak neyi ifade etti? Farsça'dan dilimize geçen lebaleb kelimesinin tek anlamı bulunuyor. O devasa toki̇ ve müteahhit blokları arasında kaldırımları ve alanları lebalep dolduran insan kalabalığı, gazete sorduğumda boş gözlerle bakan gençler. Tarihten bugüne farklı kültürlerle yapılan savaşlar, ticaret anlaşmaları ve dostluk ilişkileri, konuşma ve yazı dilini. Tdk'da yer alan bilgiye göre lebalep 'tıklım tıklım' demektir. Sözlükte lebalep kelimesinin manası silme: İçerisinde lebalep geçen atasözü ve deyimler. Ağzına kadar dolu, sıvama, lebalep örnek:

Lebalep kelimesi, farsçada dudak anlamındaki leb kelimesinden türemiştir.

Lebalep kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Kahve lebalep dolu, tavan ve duvarlar donanmış. Tdk'da yer alan bilgiye göre lebalep 'tıklım tıklım' demektir. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın ak parti'nin rize kongresinde kullandığı kelime, sosyal medyada merak uyandırdı. Farsça'dan dilimize geçen lebaleb kelimesinin tek anlamı bulunuyor. Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? O devasa toki̇ ve müteahhit blokları arasında kaldırımları ve alanları lebalep dolduran insan kalabalığı, gazete sorduğumda boş gözlerle bakan gençler. Bir yerin çok fazla dolu olduğunu ifade etmek için kullanılan lebalep kelimesi, farsça kökenli olduğu için hem peki tdk sözlüğüne göre lebalep nasıl yazılır? Cumhurbaşkanı erdoğan bu kelimeyi kullanarak neyi ifade etti? Lebalep kelimesi, farsçada dudak anlamındaki leb kelimesinden türemiştir. Ful dolu gibi yanlış bir şekilde lebaleb dolu olarak da kullanılan kelime. Trend topic listesinde ilk sıraya oturan lebaleb kelimesinin anlamı araştırılıyor. Lebalep ne demek tdk ya girip yada bi yerden bakmayın biliyorsanız söylermi siniz.

Post a Comment

0 Comments