Looking For Anything Specific?

Zonguldak Uzun Mehmet Camii / Bbj3qptemiwvam : Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof.

Zonguldak Uzun Mehmet Camii / Bbj3qptemiwvam : Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof.. Zonguldak'ta uzun mehmet camii'nin açılış töreni öncesinde kentte heyecanlı bekleyiş sürüyor. Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Bugün ilk cuma namazını eda ettiğimiz, yeriyle, mimarisiyle, çevre düzenlemesiyle zonguldak'a yakışır bir eser olan uzun mehmet camii'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor.

Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Uzun mehmet kimdir, nerelidir, ne zaman ve nerede yaşandı ve neden bu kadar ünlüdür? Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Uzun mehmet camii'nde günde 5.

Erdogan In Acilisini Yapacagi Uzunmehmet Camii Nde Ramazan Hazirligi Son Dakika
Erdogan In Acilisini Yapacagi Uzunmehmet Camii Nde Ramazan Hazirligi Son Dakika from foto.sondakika.com
Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Bugün ilk cuma namazını eda ettiğimiz, yeriyle, mimarisiyle, çevre düzenlemesiyle zonguldak'a yakışır bir eser olan uzun mehmet camii'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Uzun mehmet kimdir, nerelidir, ne zaman ve nerede yaşandı ve neden bu kadar ünlüdür? Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Uzun mehmet camii'nde günde beş vakit okunacak ezanların, kılınacak namazların. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'taki programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı.

Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı.

.programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet camii açılış töreninde konuşuyor. Caminin inşasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Olmasını dileyerek, camiyi inşa eden ve müteahhitliğini yüklenen hasan gürsoy ve ekibine teşekkür etti. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Zonguldak sahil şeridindeki 41 bin metrekarelik alanda çevre düzenlemesi yapılırken yine sahil şeridindeki uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'ın yeşil bir silüeti olacak. Uzun mehmet kimdir, nerelidir, ne zaman ve nerede yaşandı ve neden bu kadar ünlüdür? Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'taki programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi.

Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Zonguldak'ta uzun mehmet camii'nin açılış töreni öncesinde kentte heyecanlı bekleyiş sürüyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'taki programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor.

Uzun Mehmet Camii De Poz Verdiler Zonguldak Haber
Uzun Mehmet Camii De Poz Verdiler Zonguldak Haber from www.yeniadimgazetesi.com
Zonguldak sahil şeridindeki 41 bin metrekarelik alanda çevre düzenlemesi yapılırken yine sahil şeridindeki uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'ın yeşil bir silüeti olacak. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Uzun mehmet camii'nde günde 5.

Bugün ilk cuma namazını eda ettiğimiz, yeriyle, mimarisiyle, çevre düzenlemesiyle zonguldak'a yakışır bir eser olan uzun mehmet camii'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Olmasını dileyerek, camiyi inşa eden ve müteahhitliğini yüklenen hasan gürsoy ve ekibine teşekkür etti. Başkan recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet camii açılış töreninde konuşuyor. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. .programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'taki programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor.

Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Caminin inşasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Başkan recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet camii açılış töreninde konuşuyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'taki programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak\'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi\'nin açılışını gerçekleştirdi.

Fen6hyaye2t7am
Fen6hyaye2t7am from im.haberturk.com
Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Uzun mehmet kimdir, nerelidir, ne zaman ve nerede yaşandı ve neden bu kadar ünlüdür? Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Uzun mehmet camii'nde günde beş vakit okunacak ezanların, kılınacak namazların.

Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak.

Uzun mehmet kimdir, nerelidir, ne zaman ve nerede yaşandı ve neden bu kadar ünlüdür? İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Caminin inşasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu.

İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut zonguldak. Uzun mehmet camii'nde günde beş vakit okunacak ezanların, kılınacak namazların.

Post a Comment

0 Comments